Kizálólag olyan személyes adatokat tárolunk, amelyek feltétlenül szükségesek a szoftverlicencek értékesítéséhez és a szoftverek jogszerű és biztonságos használathoz szükséges tájékoztatásához. Ezeken az adatokon kívül nem tárolunk más személyes adatot és a személyes adatokat semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik félnek. Az adatokat a szükséges tárolási időn túl nem őrizzük meg.

A munkavállalóknak kizálólag olyan személyes adatait tároljuk, amelyek feltétlenül szükségesek a munkalehetőségekről történő tájékoztatásához, a munkahelyre történő szállításhoz és az alkalmi foglalkoztatás bejelentéséhez. Ezeken az adatokon kívül nem tárolunk más személyes adatot és a személyes adatokat semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik félnek. Az adatokat, ameddig a munkavállaló nem kéri a törlésüket, határozatlan ideig megőrizzük.

A pályázóknak kizálólag olyan személyes adatait tároljuk, amelyek feltétlenül szükségesek a pályázathoz kapcsolódó ügyintézéshez, illetve közzétesszük a készítet alkotásokat az alkotó nevével. Ezeken az adatokon kívül nem tárolunk más személyes adatot és a személyes adatokat semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik félnek. A pályázat kiértékeléséig minden adatot megőrzünk. Sikeres pályázat esetén az adatokat addig őrizzük meg, amig a pályázati feltételeknek megfelelő jutalmak kézbesítésre kerülnek, utána töröljük őket kivéve a rajzokat és a rajzolók neveit, amelyeket a honlapunkon közzéteszünk, amig nem kérik az eltávolítását.

Látogatók

Ma 32

Tegnap 23

A héten 32

A hónapban 460

Összesen 51775

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

© 2018 Völgyerdő Nonprofit Kft. - All rights reserved. A honlapon közzétett tartalmnakat szerzői jogok védik, felhasználásukhoz engedély szükséges.

Partneroldalak

Őshonos Vetőmagok Boltja - Őshonos növények magjai

MunkalapSzoftver.hu - Testreszabható ügyviteli szoftverek

Hangocska.hu - Beszédfejlesztés és Hatékony Tanulássegítés

Cenweb - Természetvédelmi Magazin

JHead.hu - Egy Java fejlesztő blogja

ZsP.hu - Blog

Please publish modules in offcanvas position.