Kizálólag olyan személyes adatokat tárolunk, amelyek feltétlenül szükségesek a szoftverlicencek értékesítéséhez és a szoftverek jogszerű és biztonságos használathoz szükséges tájékoztatásához. Ezeken az adatokon kívül nem tárolunk más személyes adatot és a személyes adatokat semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik félnek. Az adatokat a szükséges tárolási időn túl nem őrizzük meg.

A munkavállalóknak kizálólag olyan személyes adatait tároljuk, amelyek feltétlenül szükségesek a munkalehetőségekről történő tájékoztatásához, a munkahelyre történő szállításhoz és az alkalmi foglalkoztatás bejelentéséhez. Ezeken az adatokon kívül nem tárolunk más személyes adatot és a személyes adatokat semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik félnek. Az adatokat, ameddig a munkavállaló nem kéri a törlésüket, határozatlan ideig megőrizzük.

A pályázóknak kizálólag olyan személyes adatait tároljuk, amelyek feltétlenül szükségesek a pályázathoz kapcsolódó ügyintézéshez. Ezeken az adatokon kívül nem tárolunk más személyes adatot és a személyes adatokat semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik félnek. A pályázat kiértékeléséig minden adatot megőrzünk. Sikeres pályázat esetén az adatokat addig őrizzük meg, amig a pályázati feltételeknek megfelelő juttatások folyósításra kerülnek, az utolsó folyósítást követően azonnal töröljük őket. Sikertelen pályázat esetén a személyes adatokat a pályázatok kiértékelését követően azonnal töröljük.