Munkavállalói adatkezelési tájékoztató

A munkavállalóknak kizálólag olyan személyes adatait tároljuk, amelyek feltétlenül szükségesek a munkalehetőségekről történő tájékoztatásához, a munkahelyre történő szállításhoz és az alkalmi foglalkoztatás bejelentéséhez. Ezeken az adatokon kívül nem tárolunk más személyes adatot és a személyes adatokat semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik félnek. Az adatokat, ameddig a munkavállaló nem kéri a törlésüket, határozatlan ideig megőrizzük.

Az adatkezelő

  • Név: Völgyerdő Nonprofit Kft.
  • Cím: 8821 Nagybakónak, Magyar utca 5.
  • Telefonszám: +36304231013

Adatkezelés

A tárolt személyes adatokat kizárólag arra használjuk, hogy a munkavállalót tájékoztassuk az aktuális alkalmi munkalehetőségekről, illetve hogy bejelentsük az alkalmi foglalkoztatást a NAV-nak.

Adat neve Adatkezelés célja Tárolás ideje
Munkavállaló neve Tájékoztatás alkalmi munkalehetőségekről Határozatlan, amig nem kérik a törlését
Munkavállaló telefonszáma
Munkavállaló e-mail címe
Munkavállaló címe Tájékoztatás alkalmi munkalehetőségekről, utaztatás a munkahelyre

Adathozzáféréshez és módosításhoz való jog

Az ügyfélnek jogában áll az adatait kikérni, helyesbíttetni vagy töröltetni és a hozzájárulását visszavonni. Ezt elérhetőségeink bármelyikén megteheti.

Panasztételhez való jog

Az ügyfélnek joga van a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) panaszt benyújtani.

Adatkezelés jogalapja és kötelező volta

A munkavállalók regisztrációját az arra készült regisztrációs lapon fogadjuk, amelyen kötelezően meg kell adni a nevet és a telefonszámot, ezek az adatok feltétlenül szükségesek a munkavállaló azonosításához és munkalehetőségekről történő értesítéséhez. Az e-mail cím megadása nem kötelező.

Please publish modules in offcanvas position.