Kizálólag olyan személyes adatokat tárolunk, amelyek feltétlenül szükségesek a szoftverlicencek értékesítéséhez és a szoftverek jogszerű és biztonságos használathoz szükséges tájékoztatásához. Ezeken az adatokon kívül nem tárolunk más személyes adatot és a személyes adatokat semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik félnek. Az adatokat a szükséges tárolási időn túl nem őrizzük meg.

A munkavállalóknak kizálólag olyan személyes adatait tároljuk, amelyek feltétlenül szükségesek a munkalehetőségekről történő tájékoztatásához, a munkahelyre történő szállításhoz és az alkalmi foglalkoztatás bejelentéséhez. Ezeken az adatokon kívül nem tárolunk más személyes adatot és a személyes adatokat semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik félnek. Az adatokat, ameddig a munkavállaló nem kéri a törlésüket, határozatlan ideig megőrizzük.

A pályázóknak kizálólag olyan személyes adatait tároljuk, amelyek feltétlenül szükségesek a pályázathoz kapcsolódó ügyintézéshez. Ezeken az adatokon kívül nem tárolunk más személyes adatot és a személyes adatokat semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik félnek. A pályázat kiértékeléséig minden adatot megőrzünk. Sikeres pályázat esetén az adatokat addig őrizzük meg, amig a pályázati feltételeknek megfelelő juttatások folyósításra kerülnek, az utolsó folyósítást követően azonnal töröljük őket. Sikertelen pályázat esetén a személyes adatokat a pályázatok kiértékelését követően azonnal töröljük.

Látogatók

Ma 23

Tegnap 15

A héten 23

A hónapban 194

Összesen 14394

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

© 2018 Völgyerdő Nonprofit Kft. - All rights reserved. A honlapon közzétett tartalmnakat szerzői jogok védik, felhasználásukhoz engedély szükséges.

Partneroldalak

MunkalapSzoftver.hu - Testreszabható ügyviteli szoftverek

Szelidgesztenyes.hu - Déli-hegyi gesztenyés Nagybakónakon

Hangocska.hu - Beszédfejlesztés és Hatékony Tanulássegítés

JHead.hu - Egy Java fejlesztő blogja

ZsP.hu - Blog